Skip to content

MYSUGARBOX

VOOR BEDRIJVEN

RELATIEGESCHENK VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

Een smakelijk en origineel relatiegeschenk geven? Kies voor een zakelijke snoepbox. Deze kan je helemaal zelf vullen met allerlei soorten snoep. Wist je dat wij ook beschikken over halal snoep, vegan snoep of suikervrij snoepgoed?  Naast snoep voor particulieren zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van snoep pakketten voor bedrijven. Denk hierbij aan een sugarbox voor je collega’s, het volledige personeel of een zakelijke relatie. Kies uit tientallen boxen of stel er zelf één samen!

JIJ BEDENKT HET, WIJ MAKEN HET!

Relatiegeschenk snoep

PRIJSTABEL

* Wanneer u alle sugarboxen naar één adres laat versturen, dan komen de verzendkosten te vervallen.  

Wilt u graag Sugarboxen bestellen voor uw zakelijke relaties? Vraag direct een offerte aan. Het concept is super eenvoudig. Stuur het logo van uw bedrijf mee met de aanvraag, combineer deze al dan niet met een gepersonaliseerde boodschap en wij verzenden de sugarboxen in een luxe verpakking. 

ZAKELIJKE SUGARBOX BESTELLEN

DÉ ZOETE VERASSING VOOR AL UW PERSONEEL, COLLEGA'S EN ZAKELIJKE RELATIES

OFFICE CANDYJAR

Naast sugarboxen leveren wij ook een prachtige snoeppot met heerlijke snoepjes voor op kantoor. Keuze uit halal, vegan, suikervrij of gewoon snoep. Deze snoeppot is maandelijks zorgeloos aan te vullen middels ons snoep abonnement. De snoeppot is gevuld met 2,5 kg snoep.

Meer weten? Neem contact met ons op!

PICK 'N MIX

Snoep in grote voorraden nodig? Wij leveren ook snoepgoed per kilo. Wij leveren onder andere halal snoepgoed met halal certificaat, vegan, suikervrij en normaal snoepgoed.

ZAKELIJK RELATIEGESCHENK

Een zakelijke partner bedanken voor de samenwerking? Dan wil je origineel uit de hoek komen. Een zakelijk relatiegeschenk kan het verschil maken tussen een eenmalige en duurzame samenwerking. En wat is er origineler dan het aanbieden van een rijkelijk gevulde snoepbox? Zoetigheid doet het altijd goed, ook in de zakelijke markt. Bij My Sugarbox kan je jouw snoepbox virtueel laten inpakken. Alles afgestemd op jouw voorkeuren, en dus op maat gemaakt. We zorgen voor een stijlvolle en feestelijke verpakking, waar je zelf nog een gepersonaliseerde boodschap aan toe kan voegen.

Tussen de tientallen zakelijke relatiegeschenken die een bedrijf ontvangt, val jij dus zeker op!

BESTEL ONLINE - WIJ REGELEN DE REST

Wil je bij ons een relatiegeschenk met snoep bestellen? Dan zorgen wij ervoor dat de snoepmix op ieder gewenst adres bezorgd wordt. Uiteraard houden we rekening met de bestemming van het presentje. We zorgen ervoor dat jouw snoepbox representatief en stijlvol wordt ingepakt. Wil je nog een persoonlijke noot achterlaten voor je relatie? Dan nemen we deze mee in de verpakking van de zakelijke snoepbox. Bij ons kies je uit pre-made snoepboxen, maar je kunt natuurlijk ook zelf snoep scheppen in de virtuele verpakking. Het meest originele relatiegeschenk bestel je hier.

20210511_170140 kopie20210511_170140 kopie
VEGAN SNOEP
VEGAN SNOEP
Online Vegan snoep scheppen?
20210427_13140920210427_131409
Explosion box
Explosion box
Halal snoepHalal snoep
1 Kilo halal
1 Kilo halal mix
Ook per kilo verkrijgbaar
20210424_18401120210424_184011
Moederdag
Moederdag box
Snoepjes voor mama's
20210430_18523120210430_185231
Ramadan box
Wens je collega succes met de ramadan
20210511_171724 - kopie20210511_171724 - kopie
HALAL SNOEP
Online halal snoep scheppen?

Klantenservice

Mail of bel ons met vragen over je bestelling.

Verzending

Voor 17:00 besteld is dezelfde dag verzonden

Dé online snoepwinkel

Vertrouwde online shop met grote ambities.

SWEEEET! SPIN TO WIN!

Vul je mail in en spin voor korting
Draai voor korting!
Never
Remind later
No thanks