Skip to content

MY SUGARBOX

VALENTIJN

WIE VERRAS JIJ DEZE VALENTIJNSDAG?

ONZE VALENTIJNSBOXEN

Een sugar box is een doosje gevuld met de lekkerste snoepjes. Kies uit halal, vegan, suikervrij of mix van alles. Kies hieronder uit 8 van onze valentijn boxen. Wij hebben elk doosje gevuld met onze lekkerste snoepjes. Heb je het mooiste doosje uitgekozen? Kies dan uit een van onze 6 opdrukken en voeg een persoonlijke bericht toe. Wij doen een wenskaart bij alle valentijnboxen en kunnen ook later verzenden!

€8,95

Valentijn zure kogels: Een mix van al onze zure kogels!

€8,95

Valentijn hartjes: Gevuld met een heerlijke mix hartensnoepjes

€8,95

Valentijn vegan: Gevuld met onze lekkerste vegan snoepjes

€8,95

Valentijn halal: Een heerlijke halalmix met onze lekkerste halalsnoepjes

€8,95

Valentijn rood: Een overheerlijke rode mix.

€8,95

Valentijn pastel: Een heerlijke mix van onze lekkerste pastel snoepjes

€8,95

Valentijn sugarbox: Een kleurrijk doosje met heerlijke snoepjes.

€8,95

Valentijn lovebox: Een superleuke hartenmix speciaal voor valentijn

SUGARBOXEN - EEN SNOEPBOX VOL SMAAK

Een smaakvolle verrassing voor je vrienden, familie of collega’s: de snoepbox of sugarbox. Een rijkelijk gevulde box met heerlijk snoepgoed. Leuk om te geven, en nog fijner om te krijgen. Wil jij de sugarbox geven als relatiegeschenk? Dan profiteer je natuurlijk van het feit dat je samen de eerste snoepjes kunt proberen. Maak kennis met de rijke smaken en laat andere mensen óók genieten van jouw guilty pleasure. Een snoepbox is het lekkerste cadeau om te geven.

Maak je geen zorgen, je bent niet de enige die van snoep houdt. Iedereen komt wel eens in de verleiding om te snoepen, en wat is er dan leuker dan een compleet gevulde snoepbox. Het ideale geschenk voor mensen uit je directe omgeving. Bij My Sugarbox kan je jouw snoepbox zelf vullen met de lekkerste snoepjes. Ook hebben we pre-made snoepboxen waar de lekkerste smaken al in samenkomen. Voeg een persoonlijke boodschap toe en maak je vrienden, familie en collega’s blij met een unieke box vol snoep.

Wil je het liefst zelf snoep scheppen in de virtuele snoepbox? Kies dan voor de lekkerste vegan, halal of suikervrije snoep. Ook combineren is natuurlijk mogelijk. Staat er binnenkort een speciale feestdag op de kalender? Dan ga je bijvoorbeeld voor het halal feestje; een box gevuld met halal snoep. Wil je allerlei soorten snoep in één complete box verzamelen? Dan is de feestelijk box onze beste optie. Ook voor andere rijkelijk gevulde snoepboxen ben je bij My Sugarbox op de juiste plek.

HOE WERKT HET?

Bij My Sugarbox kies je uit verschillende vooraf samengestelde snoepboxen. Het lekkerste snoepgoed, verzameld in een stijlvolle box. Een lekker doosje met snoep, perfect om te versturen als uniek cadeau. Wanneer je liever zelf de box wilt vullen met snoep, dan bepaal je helemaal zelf de grootte. Ben je klaar met je keuze voor de lekkerste snoepbox? Maak het af met een gepersonaliseerde boodschap. Wil je iemand feliciteren, laten weten dat hij of zij bijzonder is of op een smaakvolle manier iemand blij maken? Kies voor de snoepbox van My Sugarbox.

Hoe je iemand echt blij kunt maken met een origineel cadeau? Natuurlijk door iets te kopen waar de ander écht van kan genieten. Een sensatie voor de smaakpupillen, en een zoete verleiding die je simpelweg niet kunt laten staan. De snoepbox is de leukste verrassing om te geven én krijgen. Kies één van onze vooraf samengestelde snoepboxen of vul zelf een doosje met snoep. Verrassend originele cadeaus om te geven.

Liever zelf scheppen?

Kan je niet kiezen? Geen probleem! Bezoek onze snoepwinkel en start met scheppen! Hier stel je je eigen sugarbox samen met het snoep wat jij lekker vindt. We hebben vele soorten snoep op voorraad: halal, suikervrij, drop, lollies en meer! Veel plezier

Het leukste cadeau om te geven

Hoe je iemand echt blij kunt maken met een origineel cadeau? Natuurlijk door iets te kopen waar de ander écht van kan genieten. Een sensatie voor de smaakpupillen, en een zoete verleiding die je simpelweg niet kunt laten staan. De snoepbox is de leukste verrassing om te geven én krijgen. Kies één van onze vooraf samengestelde sugarboxen of vul zelf een doosje met snoep. Verrassend originele cadeaus om te geven.  

SUBSCRIBE OP ONZE NIEUWSBRIEF

Laat je mail achter en krijg de zoetste nieuwtjes en aanbiedingen in je mailbox!

SWEEEET! SPIN TO WIN!

Vul je mail in en spin voor korting
Draai voor korting!
Never
Remind later
No thanks