Skip to content

Het perfecte cadeau

SUGARBOXEN

BESTEL JOUW SUGARBOX VANDAAG NOG!

ONZE SUGARBOXEN

Een sugar box is een doosje gevuld met de lekkerste snoepjes. Kies uit halal, vegan, suikervrij of mix van alles. Kies je favoriete snoepjes en voeg een persoonlijke boodschap toe. Verras vervolgens je vriend, vriendin, familie of collega met een overheerlijke sugarbox.

€8,95

Regular: Een mix van al onze dieren snoepjes! Ontzettend kleurrijk, lekker en daarom superleuk om als cadeau te doen.

€8,95

Halal: gevuld met heerlijke halal snoepjes om lekker van te smullen!

€8,95

Regular: Een mix van al onze cola snoepjes voor de echte cola liefhebbers! Superleuk om als cadeau te doen om een “colaatje” op afstand te doen.

€8,95

Regular: Laat iemand weten hoeveel je om hem of haar geeft! Super leuk om als cadeau te geven!

€8,95

Regular: Superleuk doosje snoep gevuld met de felste snoepjes voor een echt feestje.

€8,95

Regular: Dit doosje is gevuld met onder andere apekoppen, zachte grote banaantjes, kleine banaantjes en nog veel meer.

€8,95

Regular: Een kleurrijk doosje met heerlijke skull snoepjes.

€8,95

Regular: Deze is speciaal voor alle watermeloen liefhebbers! Een mix van al onze watermeloen snoepjes!

€8,95

Regular: Een doosje gevuld met pastel kleurige sneopjes. Speciaal voor dat ene feestje! 

€8,95

Suikervrij: Een doosje gevuld met lekkere suikervrije snoepjes! Leuk om als cadeau te geven!

€8,95

Halal: Een doosje met zomerse kleuren. Gevuld met halal snoepjes.

€8,95

Halal: gevuld met heerlijke halal snoepjes. Leuk als halal cadeautje.

€8,95

Regular: Een doosje gevuld met zure matten! Als je van zure snoepjes houdt is dit de sugarbox voor jou!

€8,95

Vegan: Een heerlijke mix van al onze zure vegan snoepjes! Superleuk om als cadeau te doen.

SUGARBOXEN - EEN SNOEPBOX VOL SMAAK

Een smaakvolle verrassing voor je vrienden, familie of collega’s: de snoepbox of sugarbox. Een rijkelijk gevulde box met heerlijk snoepgoed. Leuk om te geven, en nog fijner om te krijgen. Wil jij de sugarbox geven als relatiegeschenk? Dan profiteer je natuurlijk van het feit dat je samen de eerste snoepjes kunt proberen. Maak kennis met de rijke smaken en laat andere mensen óók genieten van jouw guilty pleasure. Een snoepbox is het lekkerste cadeau om te geven.

Maak je geen zorgen, je bent niet de enige die van snoep houdt. Iedereen komt wel eens in de verleiding om te snoepen, en wat is er dan leuker dan een compleet gevulde snoepbox. Het ideale geschenk voor mensen uit je directe omgeving. Bij My Sugarbox kan je jouw snoepbox zelf vullen met de lekkerste snoepjes. Ook hebben we pre-made snoepboxen waar de lekkerste smaken al in samenkomen. Voeg een persoonlijke boodschap toe en maak je vrienden, familie en collega’s blij met een unieke box vol snoep.

Wil je het liefst zelf snoep scheppen in de virtuele snoepbox? Kies dan voor de lekkerste vegan, halal of suikervrije snoep. Ook combineren is natuurlijk mogelijk. Staat er binnenkort een speciale feestdag op de kalender? Dan ga je bijvoorbeeld voor het halal feestje; een box gevuld met halal snoep. Wil je allerlei soorten snoep in één complete box verzamelen? Dan is de feestelijk box onze beste optie. Ook voor andere rijkelijk gevulde snoepboxen ben je bij My Sugarbox op de juiste plek.

HOE WERKT HET?

Bij My Sugarbox kies je uit verschillende vooraf samengestelde snoepboxen. Het lekkerste snoepgoed, verzameld in een stijlvolle box. Een lekker doosje met snoep, perfect om te versturen als uniek cadeau. Wanneer je liever zelf de box wilt vullen met snoep, dan bepaal je helemaal zelf de grootte. Ben je klaar met je keuze voor de lekkerste snoepbox? Maak het af met een gepersonaliseerde boodschap. Wil je iemand feliciteren, laten weten dat hij of zij bijzonder is of op een smaakvolle manier iemand blij maken? Kies voor de snoepbox van My Sugarbox.

Hoe je iemand echt blij kunt maken met een origineel cadeau? Natuurlijk door iets te kopen waar de ander écht van kan genieten. Een sensatie voor de smaakpupillen, en een zoete verleiding die je simpelweg niet kunt laten staan. De snoepbox is de leukste verrassing om te geven én krijgen. Kies één van onze vooraf samengestelde snoepboxen of vul zelf een doosje met snoep. Verrassend originele cadeaus om te geven.

Liever zelf scheppen?

Kan je niet kiezen? Geen probleem! Bezoek onze snoepwinkel en start met scheppen! Hier stel je je eigen sugarbox samen met het snoep wat jij lekker vindt. We hebben vele soorten snoep op voorraad: halal, suikervrij, drop, lollies en meer! Veel plezier

Het leukste cadeau om te geven

Hoe je iemand echt blij kunt maken met een origineel cadeau? Natuurlijk door iets te kopen waar de ander écht van kan genieten. Een sensatie voor de smaakpupillen, en een zoete verleiding die je simpelweg niet kunt laten staan. De snoepbox is de leukste verrassing om te geven én krijgen. Kies één van onze vooraf samengestelde sugarboxen of vul zelf een doosje met snoep. Verrassend originele cadeaus om te geven.  

SUBSCRIBE OP ONZE NIEUWSBRIEF

Laat je mail achter en krijg de zoetste nieuwtjes en aanbiedingen in je mailbox!

SWEEEET! SPIN TO WIN!

Vul je mail in en spin voor korting
Draai voor korting!
Never
Remind later
No thanks