Skip to content

WELKOM IN DE MYSUGARBOX

SNOEPWINKEL

VUL JE SUGARBOX !

🎁 Verstuur als cadeautje

🚚 Morgen in huis

🍬 1 Schep = 50 gram

🚚 Gratis verzending vanaf €25

SNOEPWINKEL

Waarom zou je de deur nog uit gaan, als je ook gebruik kunt maken van onze online snoepwinkel? We beschikken over een gigantisch assortiment met het lekkerste snoep. Heb je een specifieke voorkeur voor zoetigheid? Gebruik onze super makkelijke filter en krijg direct het snoep te zien dat valt binnen jouw opgegeven voorkeur. Stel direct je eigen snoepzak samen en laat het versturen naar jezelf óf naar iemand in je directe omgeving. 

DE LEKKERSTE ONLINE SNOEPWINKEL

Laten we eerlijk zijn: snoepen doen we allemaal wel eens. Wat is er fijner dan een eigenhandig samengestelde zak snoep, die je erbij kan pakken tijdens het studeren, in het openbaar vervoer op weg naar huis of terwijl je naar je favoriete film kijkt? Wanneer je niet genoeg kan krijgen van snoep, dan ben je bij My Sugarbox op de juiste plek. Wij verkopen snoep in alle variaties, en dus zit er altijd wel iets voor jou tussen. Ben je een echte snoepliefhebber, maar vind je het lastig om een keuze te maken? Dan hebben we ook vooraf samengestelde sugarboxen. Uniek voor elke gelegenheid.

My Sugarbox is de online snoepwinkel voor jou. Wij staan voor kwaliteit, smaak en een unieke stijl. Daarom worden onze pakketten standaard creatief ingepakt.
Het lekkerste snoep haal je hier.

SNOEPFILTER

ALLE PRODUCTEN

Gebruik het snoepfilter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang lekkere acties en kortingen in je mailbox!

SWEEEET! SPIN TO WIN!

Vul je mail in en spin voor korting
Draai voor korting!
Never
Remind later
No thanks